Skies of Gehenna (djent) + Atena (djent) + Causing The Exile (deathcore)

28/02/2014 kl 21:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Bandet Causing The Exile skal åpne kvelden med noe de selv beskriver som skittent, mørkt og tungt. Bandet består av fem gutter ung gutter fra Oslo som her kjent sitt aggressive og harde liveshow. Her er linken til deres facebookside så dere kan sjekke det ut.

Neste band ut er Atena fra Drammen som har spilt på blant annet Hostile Terrortory og har dukket opp flere steder i landet den siste tiden. De har fått gode kritikker på albumet ”Of Giants”, blant annet av Metall Norge. De er kjente for sitt energiske sinte liveshow og de beskriver seg selv som djent-inspirerte og liker å eksperimentere. Facebook

Siste band ut er Skies of Gehenna som har sin base i Hamar. De er fem unge gutter som nylig har spilt på Headbangers Vault og er klare for å ta turen til Pir6 denne fredagen. De beskriver musikken sin som en miks av brutal deathcore og en mer bouncy djent. De tar inspirasjon fra blant annet Suicide Silence og Vildhjarta. Facebook

Dørene åpner: 21:00

KommentarerKjøp billetter her: