Death by Unga Bunga (garage rock)

20/03/2014 kl 21:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Death-By-Unga-Bunga-w

 

Death By Unga Bunga er et garagerockband fra Moss. På tross av sin unge alder (medlemmene er fra 21-24 år) har bandet oppnådd mye i løpet av sin levetid. Bandets debutalbum «Juvenile Jungle» ble sluppet på Spoon Train Audio i 2010 til gode kritikker, og plateslippet satt i gang turnévirksomhet i Norge som i stor grad har pågått kontinuerlig siden vinteren 2010. Bandet er bejublet for sin evne til å forvalte arven fra 60- og 70-tallets artister samtidig som de blander inspirasjonene med moderne påvirkning. Resultatet er et moderne band med kunnskap om og bevissthet rundt sin musikkhistorie, som også omtales som eksepsjonelt dyktige musikere sin alder tatt i betraktning. Her er hva pressen har å si om den nye skiva:
”High-end garasjerock… Death by Unga Bunga er nå ute med sitt tredje album (det forrige ble nominert til Spellemannprisen), og de har tatt et gedigent sprang” – Dagens Næringsliv

9/10 ”Death By Unga Bunga sin største styrke, en overhengende eim av et ord jeg hater intenst, nemlig ekthet. Faen, det ordet er så grusomt, men det er også uhyre passende. Gjennom hele You’re An Animal er dette faktum, Death By Unga Bunga mestrer dansbar rock på en måte få andre får til.” – Nymusikkhverdag.net

8/10 ”Dette er Norges tøffeste band, rett og slett.” – Musikknyheter.no

5/6 ”Upåklagelig retrohåndverk.” – Dagbladet

5/6 ”Gull i garasjen…Resultatet er preget av upåklagelig samspill og osende sjarm. Alt i alt et knippe flotte rockelåter” – Aftenposten

5/6 ”Igjen like tidsbestemte, garasjerock og 60-talsinspirert rock. Men samstundes like tidlause.”– Firdaposten

5/6 ”Death by Unga Bunga lager fet, fengende og fingerknipsende rockemusikk. Og gjør det med en stilsikker forankring i de stolte tradisjonene fra sekstitallet.” – Klassekampen

”et kvalitativt band som fortjener både nok en spellemannominasjon og spilletid på eteren.” – Natt & Dag

 

KommentarerKjøp billetter her: