Faanefjell + Vanir (DK) (folk metal)

04/04/2014 kl 21:30 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Faanefjell, fra Kristiansand og Aarhus, spiller symfonisk black metal med innslag av folkemusikk. De slipper denne dagen singelen «Hex og djævel», og har for anledningen tatt med seg Vanir fra Danmark!

Faanefjell

Det er over ett år siden deres forrige konsert i Kristiansand, og vi er overbeviste om at byens metallklientell vil finne veien til Pir6 denne fredagen. De slapp debutalbumet «Trollmarsj» i 2010 til gode anmeldelser (8/10 i Scream magazine, 95/100 Lords of Metal, 9/10 Gravgang). De har blant spilt på Wacken, Inferno, Southeren Discomfort og Trondheim Metal Festival. Faanefjells liveshow er energiske og brutale, med innslag av trollsminke, krigsrop og en stor grad av publikumsinvolvering, så her er det bare til å glede seg!

Folk metal-bandet Vanir fra Danmark varmer opp: https://www.facebook.com/vanirdenmark

KommentarerKjøp billetter her: