Kortreist: Marianne Engebretsen (synthpop) + Grandma’s Teaparty (indie)

03/04/2014 kl 21:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Under stempelet ”Kortreist”, skjuler det seg et skattekammer av lokale musikkperler fra hele regionen! For mer info Kortreist.

Denne gangen blir det Kortreist, med besøk av et teaparty – Grandmas Teaparty er på turné, og joiner oss med snasen dansepop fra Bergen.

MARIANNE ENGEBBRETSEN
Marianne Engebretsen lager deilig synthpop, med røtter fra både soul- og skandinavisk musikk. Sterke melodier og inspirasjon fra band som Daugther, Sigurd Rós og Robyn, har hun en særegen sound med synth-klang, popgitar og enkle harmonier. Søt som en drops, ogrytmestødig som en disco-prinsesse – gav hun i 2011 ut singelen ”Fighter” som landet henne som Ukas Urørt, og plasserte henne på scenen som oppvarming for Veronica Maggio, og i 2014 kommer hun ut med ny EP!
Soundcloud
Urørt
Facebook

GRANDMA’S TEAPARTY
Grandma’s Tea Party ble startet sommeren 2011 i Bergen, og har på de siste to årene hatt en formidabel utvikling og progresjon. Etter et knapt halvår som band ble de omtalt som ”kometgruppe” av pressen da de stakk av med seieren i Hoveslaget, og sikret seg spillejobb på Hovefestivalen 2012. Siden den gang har bandet vært booket til en rekke festivaler og klubber, og har blant annet gjort oppvarmingsjobber for Sondre Lerche, CCTV, Casa Murilo og de britiske kritikeryndlingene i The Kabeedies. Og hvis du lurer på hvorfor, sjekk ut musikkvideoen
Youtube
Facebook
Nettside

Dørene åpner: 21.00
Marianne Engebretsen: 21.30 (presis)
Grandma’s Teaparty: 22.30

CC 100/150 (student/ordinær)
50/100 NOK med TrashPops rabattkort.
For mer info

Billetter kan forhåndskjøpes hos http://trashpop.no/billetter/

KommentarerKjøp billetter her: