Kortreist: Matthew Oomen (indie/folk) + Kristin Dahl (soul/jazz)

10/04/2014 kl 21:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Under stempelet ”Kortreist”, skjuler det seg et skattekammer av lokale musikkperler fra hele regionen! For mer info: http://trashpop.no/2014/01/kortreist/

Matthew Oomen
Mange singer/songwriters ser ut til å finne veien over dammen fra USA/Canada, for å havne opp her i Kristiansands varme armer. Matthew er en av dem, og med melodisk historiefortelling og nydelig gitarinstrumentering – skriver han musikk om reiser, skogen og havet. Etter flere utgivelser som Something That Moves Moves, You May At Last EP, Landmarks, og Where The Valley Is Long plasserer han seg trygt og godt i indie og folk-landskapet med karakter og varme.

Nettside
Facebook
Video Live at Southern Souls
Soundcloud

Kristin Dahl
Det blomstrer av alt fra rolig og sart pop, til gripende soul i både høyt og drivende tempo, samt lokkende rolig og nært. Her får du servert feelgood og laid back soul i friske arrangement med en solid, vakker og sensuell leadvokal. Kristin har et stort musikkhjerte, og en varm, kjærlig utstråling gjennom låtene sine. Hun studerer musikk på Musikkonservatoriet, og flørter med flere sjangere – som country og rock med Brontupisto, hvor hun også briljerer. Det er for øvrig i jazz og soul at stemmen hennes virkelig treffer deg. Forførende vakkert.
Soundcloud

Dørene åpner: 21.00
Matthew Oomen: 21.30 (presis)
Kristin Dahl: 22.30

CC 100/150 (student/ordinær)

50/100 NOK med TrashPops rabattkort.
For mer info: http://trashpop.no/2014/01/rabattkort-varen-2014/

Billetter kan forhåndskjøpes hos http://trashpop.no/billetter/

 

KommentarerKjøp billetter her: