Kråkesølv + Level & Tyson + Utakk (indie)

05/04/2014 kl 21:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

krakesolv_FrankHuttophol

Indiefavorittene i Kråkesølv er tilbake med nok et album i baklomma! Fredag 28. mars slippes det selv-titulerte albumet på Jansen Plateproduksjon, blant annet med singlene «Ikke rart vi blir sprø» og «E du med mæ». Et par dager senere spiller de på TrashPop, sammen med Level & Tyson (Oslo/Paris) og Utakk (Bergen).

Level & Tyson slapp i fjor debutplata «Even Faster Still» til overveldende respons. Bandet blander motsetninger som punk, poesi, pop, støy og stillfarenhet i en hypnotiserende blanding.

Utakk, fra Bergen, slapp i fjor sin debutplate «En pause fra evigheten» på Still a Virgin Records. Bandet spiller en eklektisk miks av post-hardcore, britisk indierock, sekstitallsrock, country og elektronika. I fokus er de filosofiske og underfundige tekstene fremført av Øystein Sundlands vakre bariton.

KommentarerKjøp billetter her: