Kortreist: Elisabet Mjanger (pop) + Sandra Borøy Band (jazz)

16/05/2014 kl 21:30 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Under stempelet ”Kortreist”, skjuler det seg et skattekammer av lokale musikkperler fra hele regionen!

Elisabet Mjanger
Nye toner klinger fra modne tekster i norsk musikkliv for tiden. Elisabet Mjanger skriver musikk og tekster på norsk og engelsk, som leker seg gjennom livsøyeblikk, kjærlighet og pusterom. Tekst og toner har vokst over tid og nå serverer hun låtene live. Hun beveger seg stilsikkert i poplandskapet med en akustisk vri, og har med seg noen fabelaktige musikere som driver musikken framover. Deilige nye toner fra en av Sørlandets kommende pop-stemmer!

Linker:
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Elisabet-Mjanger/366433090077978?ref=hl

 

Sandra Borøy Band
Med Sandra Borøy i spissen beveger bandet seg smidig rundt i jazzlandskapet og leker med hjertet. Yndig vokal og en gjeng med musikere som lager den perfekte rammen rundt låtene. Bandet har turnert på Østlandet, og også gjennomført et par konserter på hjemmebane. Nå står de klare på Trashpop-scenen, med nydelig jazz fra unge musikere, og en melodisk teft og lekenhet som strekker seg langt!

Linker:
Facebook: https://www.facebook.com/sandraboroyband

 

 

Dørene åpner: 21.00
Sandra Borøy Band: 21.30 (presis)
Elisabet Mjanger: 22.30

CC 100/150 (student/ordinær)

50/100 NOK med TrashPops rabattkort.

For mer info: http://trashpop.no/2014/01/rabattkort-varen-2014/

KommentarerKjøp billetter her: