Verdens siste konsert på Pir6 + teaterrykter?

28/05/2014

Forside  /  Alle innlegg  /  Nyhet  /  Denne siden

23. mai 2014 gjennomførte vi historiens siste Kortreist-konsert på Pir6, med Lovlydia & The Cast of Ludo, og 6. juni er det dags for verdenshistoriens aller siste konsert på Pir6! :'(. Den gjennomfører vi sammen med Måkeskrikfestivalen, og består av to meget spennende, up-and-coming hardcore-band, nemlig Fight! og Hold fast. Den kan du lese mer om her: https://www.facebook.com/events/239173356268577/ 

For dere som måtte lure, så, som vi har sagt i avisen, har vi hatt et meget godt samarbeid med Studentsamskipnaden i Agder og Pir6, og har gjennom hele perioden vår på Pir6 hatt en sunn økonomi og stadig økende publikumstall. TrashPop vil fortsette å bestå til høsten, så her er det ingenting å frykte. De av dere som er så heldige å ha tilgang til Fædrelandsvennen kan for eksempel ta en titt her: Rock mot menighet på teateret. Litt fra begynnelsen av artikkelen:

«- Vi ser for oss et nytt kulturhus for alle, med ikke bare rytmisk musikk, men også med drama og dans utført av aktører som ikke får plass i Kilden. Vi tror dette kan bli den feteste scenen i byen, sier driftsleder Gunn-Hilde Erstad i arrangørforeningen Trashpop.

I samarbeid med Studentsamskipnaden i Agder (SiA) har Trashpop en plan for hvordan en scene kan etableres på det som tidligere fungerte som Agder teaters biscene. Her er det plass til 150 publikummere. Lokalene ligger i kjelleren på bygningen som formelt heter Kristiansand teater, og som har stått tom etter at Kilden åpnet ved nyttår 2012.»

Om vi flytter inn på teateret eller ikke, blir spennende å se, men vit at dere ikke blir kvitt oss med det første 🙂 Jeg (Plå), avslutter med et bilde av TrashPops driftsansvarlig, Gunn-Hilde, som poser foran teateret! snx, -pål

erstad004_2

Kommentarer