Måkeskrik kick-off: Fight! + Hold fast

06/06/2014 kl 22:00 @ Pir6

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Sommeren nærmer seg og vi forbereder oss til årets sommer med Fight! og Hold fast på scena på Pir6 fredag 6.juni. Konserten er i samarbeid med Festivalen Måkeskrik. Sist disse banda gjestet Kristiansand var under Sørveiv i 2013 og da etterlot de ett svett og begeistret publikum, så gled dere!

FIGHT!
Fight! er et firemanns punkband fra Bergen. For disse gutta er det bare kjappe d-beats, fengende singalongs og hard gitar-riffing som gjelder! Bandet ble startet opp i 2012, gitt ut to singler på Loyal Blood Records, men har nylig startet eget plateselskap; Fight! Records, for å drive dette lokomotivet videre.

Sjekk ut de to nyeste singlene:
Death To The Serpent: https://www.youtube.com/watch?v=WhpGPxU5aFI
Wasted Era: https://soundcloud.com/fightrecords/fight-wasted-era

HOLD FAST
Hold Fast serverer deg skitne pønk låter med rockens grooviness og hardcorens energi! Føkk fine melodier fra pop-pønk-helvete og inn med heavy gitarriff og gangvocals rett fra leveren! Alt serveres på et sølvfat, som kastes rett i trynet ditt! Med låtene sine er Hold Fast klare til å gi deg en real omgang pønke pryl.

Hold Fast, up the punks!

http://vimeo.com/65007027

CC: 50,-/100;-
Rabatt for de som er medlem av Foreningen Måkeskrik og/eller TrashPop. Er du ikke medlem fra før, kan du melde deg inn hos Måkeskrik her:http://www.maakeskrik.no/info/medlemskap/

KommentarerKjøp billetter her: