Einar Stray Orchestra (indie pop)

13/09/2014 kl 17:45 @ Hemmelig venue

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

OBS: Konserten vil ta sted på et hemmelig sted på et lukket arrangement i samarbeid med Sørveiv, og det er et meget begrenset antall billetter ute til salgs på trashpop.no! Det blir ikke mulighet til å kjøpe billett i døra, så her er det kun forhåndssalg som gjelder. Oppmøte blir på Kristiansand rutebilstasjon klokken 17.45, og retur tilbake til Kristiansand er klokken 00.00.

Einar Stray har lenge boblet under den norske overflaten, men fyller gjerne svære konsertsaler i Tyskland. Nylig ble offentliggjort at bandet er blitt signert til Riot Factory og at det nye albumet fra Einar Stray Orchestra heter “Politricks” og slippes i august. De første turnedatoene for høsten er også klare. TrashPop står på menyen 13. september 2014!

Einar_Stray_Orchestra_web

Einar Stray har i lang tid vært et band med faste medlemmer, og ikke en soloartist. Derfor er det et naturlig valg å inkludere felleskapet inn i bandnavnet, og endre navn til Einar Stray Orchestra.

Einar Stray Orchestras kommende album har fått tittelen «Politricks» og er et sterkt oppgjør med helter og barndomstro. Albumet forteller historien om bandmedlemmenes overgang fra uskyldig barndom til den ikke så uskyldige voksenverden. Musikalsk er «Politricks» er en atmosfærisk og melodisk triumf. Mørk melankoli i solkysset innpakning, sofistikert indiepop i møte med orkestral postrock.

Med over 150 konserter i utlandet de siste årene er Einar Stray Orchestra tross deres unge alder en av landets mest erfarne, lekne og spennende artister. På sitt nye album tar de steget nærmere pop’en uten å miste sæpreget som gjorde debutalbumet Chiarascuro fra 2011 en favoritt blant fans og anmeldere i inn og utland.

“Vi fikk høre noen smakebiter fra albumet i november og kunne knapt høre på noe annet den uka. Da vi fikk høre resten av albumet satt vi med frysninger på ryggen og gledestårer i øynene og i dag er vi stolte over å kunne ønske Einar Stray Orchestra velkommen til Riot Factory”, heter det fra plateselskapet.

Einar Stray Orchestra
Ofelia Østrem Ossum – cello/vox
Åsa Ree – violin/vox
Simen Aasen – bass/synth/vox
Lars Fremmerlid – drums/vox
Einar Stray – piano/guitar/vox

KommentarerKjøp billetter her: