Team Me (indie pop)

26/09/2014 kl 22:00 @ Tollboden

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Team Me

Mandag 1.september er Team Me endelig ute med nytt album!

Etter to svært begivenhetsrike år med omfattende turneer verden rundt, utgivelsen av det kritikerroste debutalbumet ”To The Treetops!” som vant både Spellemannspris og internasjonale musikkpriser, trakk Team Me i 2013 seg tilbake i de Hedmarkske skoger for å lage nytt album.

Nå er Team Me klare med ny musikk, den første lyden av albumet ble sluppet tidligere i vinter i form av singelen ”F is For Faker” som gikk rett inn på P3 sin A-liste. Slippturneen i Norge ble helt utsolgt, deriblant Parkteatret i Oslo.

Albumet er produsert av bandet selv i samarbeid med Hasse Rosbach som det siste året har produsert blant annet Moddi og Einar Stray. Første del av albumet ble spilt inn i Athletic Sound i Halden og Albatross studio i Oslo, før bandet tok med seg mannskap og utstyr og ferdigstilte arbeidet i et ombygd fjøs i Elverum.

«Dette høres ut som fortsettelsen på noe stort» – Dagsavisen 5/6 (anmeldelse av F is For Faker)

«Tre minutters musikalsk magi. Perfekt pop, intet mindre.» – Østlendingen 6/6 (anmeldelse av F is For Faker)

www.teamme.no
www.facebook.com/TeamMeBand
www.twitter.com/teammeband

ID: 20. Mellom 16 og 19? Da krever vi verge med gyldig billett. Vergen må være minimum 23 år, og verken vergen eller deg selv får nyte alkohol før eller under konserten. Vergeskjema signeres i døren.

KommentarerKjøp billetter her:


Comments

  1. Trevor Moran sier:

    Member Profile