TrashPop flytter inn på Tollboden Burger Bordello!

17/09/2014

Forside  /  Alle innlegg  /  Nyhet  /  Denne siden

Denne dagen har vi ventet lenge på! Sørlandets største helårs konsertarrangør, TrashPop har nå startet et samarbeid med Tollboden Burger Bordello i Tollbodgata. I et kult lokale inspirert av burgerresturanter og barer fra sørstatene i USA, vil de to samarbeidspartnerne skape et sted som satser på god musikk og god mat. Et nytt og annerledes utested, midt i sentrum hvor musikkinteresserte kan møtes. Alle de fremtidige TrashPop-konsertene skal avholdes på Tollboden og føstkommende er allerede om en uke.

Ja, allerede 26. september spiller Team Me på Tollboden Burger Bordello. Vi har solgt godt med billetter til denne konserten, så hvis du vil være med åpningsfesten må du ikke glemme å kjøpe din billett her på trashpop.no!

 

Vi gleder oss til mange gode konserter og gode burgere i det neste halve året. Vi slipper flere konserter fortløpende utover i september og oktober.

Image1

Kommentarer