Yoguttene + Smidig (hip-hop)

04/09/2014 kl 22:00 @ Frk. larsen

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

VELDI $JELDENT – KUN 50 BILLETTER TIL SALGS

YOGUTTENE X SMIDIG – 4. SEP. FRK. LARSEN & HJEM COCKTAILBAR

Yoguttene

De gjør det for barnene og dyrene.

Yoguttene har blitt et fenomen i norsk hiphop, med deres utgangspunkt i en leken tilnærming til soundet som dominerer i verdens rap-hovedstad Atlanta, musikalsk fingerspissfølelse og enestående liveshows. Sist sommer lå EP-en «D’sant 2» på førsteplass på iTunes-listen, en bragd som har blitt gjentatt hele tre ganger: I februar med Handerre Linnis soloprosjekt «1000 Tak», Drippin-samarbeidet «Ong Klub Gud» i mars, og deres siste utgivelse D’Sant 3D i juli. Yoguttene har hatt en aktiv festivalsommer i 2014 med konserter blant annet på Roskilde, Slottsfjell og Øya.

4. september gjør de sin første konsert i Kristiansand noen sinne, med Drippin(!) som DJ og den smidige Kristiansanderen Smidig som warmup! Smidig jobber for tiden med nytt album, og første singel «Hermegaws» kommer i løpet av august.

Og vi gjentar: KUN 50 billetter ute til salgs. Og ikke er de dyre heller. Det er trangt om plassene på Larsen, så vi anbefaler at man kjøper seg en billett på www.trashpop.no.

ID: 18
CC: 100,-

_13A2102

 

KommentarerKjøp billetter her: