Simen Lyngroth (visejazz) + Strå (folk-pop)

02/10/2014 kl 22:00 @ Tollboden

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Torsdag 2. oktober blir det dobbeltkonsert med Simen Lyngroth (kvartett) og Strå (duo)!

Simen Lyngroth:

Simen Lyngroth har i mange år vært medlem av visepoptrioen Ask som har markert seg sterkt på Sørlandet. Høsten 2013 startet vokalisten sitt soloprosjekt hvor han komponerer og arrangerer egne låter i en vakker blanding mellom vise-, singer/songwriter- og jazz-sjangeren. Bandet har i løpet av sin korte levetid skrevet en rekke dynamiske og sterke låter hvor tekst og formidling er i sentrum. Musikere i kvartetten er Torstein Ørland (tangenter), Jonas Valberg (gitar) og Magnus Lygren (trommer) og Simen Lyngroth (vokal).


Strå:

Strå spiller melodisk folk-pop. Ved bruk av store klanger, drivende komp, sterke tekster, fengende melodier og store dynamiske forskjeller klarer Strå å gi deg en varm og god musikalsk følelse. Strå er blitt beskrevet som en naturkraft og er et vakkert møte mellom blues, folk og pop med et snev av jazz.
Duoen består av Oda Mathea Ulvøy Westli på vokal og Jesper Hasnaoui på gitar og kor. Gjennom variert gitarbruk, tuninger og melankolske melodier tar hver låt deg med på en ny reise. Hittil har Strå sluppet en singel som allerede er blitt spilt og anbefalt av P3 Urørt. Programleder i Urørt Mari Garås Monsson har uttalt «Gåsehud på kontoret. En stor ny stemme å følge.»

ID: 20, 16 med verge over 23.

KommentarerKjøp billetter her: