TrashPop søker ny bookingansvarlig

19/10/2014

Forside  /  Alle innlegg  /  Nyhet  /  Denne siden

TrashPop er en konsertforening basert på frivillighet og kjærlighet til musikk. Vi er Kristiansands mest aktive konsertarrangør og har siden starten i 2004 arrangert over 580 konserter. I 2008 ble TrashPop kåret til årets konsertarrangør av medlemmene i Norsk Rockforbund. Siden høsten 2014 holder vi til på egen scene på Burger Bordello i Tollbodgata.

Vi søker nå ny bookingansvarlig.

Bookingansvarlig har ansvar for å sette TrashPops program samt gjennomføring og promotering av våre konserter. Bookingansvarlig er sammen med driftsansvarlig TrashPops daglige ledelse. Jobben krever stor grad av selvstendighet, samtidig som TrashPop fokuserer på godt samarbeid mellom styret, daglig ledelse og frivillige og å få jobben gjort som et lag.

Oppgaver:

– Opprettholde kontakt med bookingbyråer, artister, management og andre relevante kontakter.
– Lede booking- og produksjonsteam.
– Samarbeid med våre partnere.
– Budsjettansvar (i samarbeid med driftsansvarlig), rapporter og kontrakter.
– Koordinere promotering av konserter

Vi søker deg som er veldig interessert i musikk og som har lyst til å være med å få de mest spennende artistene til Kristiansand. Du må kunne jobbe selvstendig og målrettet, ha gode kommunikasjonsevner og økonomisk forståelse. Bookingerfaring og nettverk i musikkbransjen er et pluss, men personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Er du klar for å sette ditt preg på kultur-Kristiansand? Send en kort søknad, CV og en liste med 10 band/artister du gjerne vil ha til Kristiansand til gunn-hilde@trashpop.no. Stillingen er honorert.

Søknadsfrist: 31. oktober

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med driftsansvarlig Gunn-Hilde Erstad på gunn-hilde [at] trashpop.no eller styreleder Mads Hatlevik på mads [at] trashpop.no.

KommentarerComments

  1. Stella Marie Brevik, Silje Horverak Fjermeros, Ørjan Madsen, Daniel Funk, Nina Vlazova Ugland! 🙂

  2. Stella Marie Brevik, Silje Horverak Fjermeros, Ørjan Madsen, Daniel Funk, Nina Vlazova Ugland! 🙂