Yuma Sun + Kindred Fever (alternativ rock)

24/10/2014 kl 22:00 @ Tollboden Burger Bordello

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

KARMØY-BØLGEN KOMMER: YUMA SUN & KINDRED FEVER

KF_YS_Akkr. Anne Marthe WidveyFredag 24. oktober! ID: 20, CC: 100/150

Det er to brennheite band som nå velger å legge ut på høstturné i Norge – sammen! Kindred Fever og Yuma Sun har mer til felles enn oppveksten på Haugalandet; begge bandene har markert seg kraftig på den norske rockescenen det siste året, har kritikerroste album i ryggen, og de er begge sultne på mer. Det gode samarbeidet dem i mellom og deres felles bakgrunn har tatt dem helt inn i studio. Resultatet kan du høre i form av deres splitter nye singel som slippes i midten av september. Låttittelen levner ingen tvil om hva vi har i vente; ”Set The World On Fire”!

Rå energi som slår deg rett i trynet, skitten støy, sjarmerende og frydefulle liveshow, barske og solide låter – superlativer som passer til å beskrive begge band like godt. Både Kindred Fever og Yuma Sun har spilt anerkjente oppvarmingsjobber for Kaizers Orchestra, og gjort en rekke større festivaler de siste somrene. Men her stopper etterhvert også likhetene – det er to kraftplugger av noen band som nå skal dele scene, men de skal servere publikum fra hver sin kant.

KommentarerKjøp billetter her: