Preveiv: Monstereo + Cloud + Osaka Punch(UK)

06/11/2014 kl 21:30 @ Tollboden Burger Bordello

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

monstereo-v2
Solide gitarriff legg fundamentet for Monstereo si reise ut i stratosfæren, med svevande jamparti og kompromisslause støyinnslag i bagasjen. Kvartetten eksperimenterer i brytningspunktet mellom psykedelisk rock og postrock, med eit strengt fokus på sterke melodiar og medrivande groove.

Denne blandinga resulterer i spacerock som tar deg med ut i det ukjende. Monstereo i liveformat gir ei fullverdig oppleving der intensiteten i musikken kjem til sin rett. På scena utforskar dei musikken sin og gir publikum ei unik oppleving kvar einaste konsert. Denne innstillinga har sikra Monstereo eit sterkt liverykte og spelejobbar i inn- og utland.

Monstereo si debutplate «Spacesuits, On!» måtte gis ut på dobbel vinyl for å romme materialet kvartetten sat inne på. Det konseptuelle albumet inneheld fem sterke spor som står trygt på eigenhånd, samstundes som dei bidrar til eit heilskapleg og distinkt lydbilete. Musikalsk finn ein element som både fenger og overraskar lyttaren, med solide melodilinjer og spacerock som bryt over i meir udefinerbare støyparti. Opningssporet «Nebula» kryp over 20-minuttarsmerket, og tek det vidare med innlagde, tidvis mørke, pustepausar.

«Jomfruturen gjennomføres på fascinerende selvsikkert vis – i det som mildt sagt er et krevende musikalsk landskap.» – Bergens Tidende (5/6)

CLOUD

Liker du å føle? Liker du å føle mange følelser samtidig? Vel, da skal du ikke se bort ifra at Cloud er bandet for deg! Matchende skjorter kommer til å ta deg med på et sonisk eventyr du sent kommer til å glemme, på godt og vondt. Et hardtslående rockeband med intense dansetrinn og Bandet har siden de startet i 2011 spilt både i Norge og England, vært på flere norgesturnéer samt spilt på en av Norges største festivaler, Slottsfjell. De har også fått svært gode kritikker av bloggere og magasiner i Liverpool.

“They seem unaware of the effect they’ve had, treating the crowd like co-captains on a mission to uncharted waters” – BidoLito, issue 44

Ved siden av dette har de vært i studio og spilt inn et par friske singler som er gitt ut ved deres eget label, Cord ReCloudings. Den første utgivelsen var ‘Pleasure 101’ og den påfølgende var dobbeltsingelen ‘Waking Up’

a0632004575_10

OSAKA PUNCH! (UK)

300+ shows. National radio and television airplay. Performance awards. Songwriting awards. Unsolicited invitations to appear at numerous major commercial festivals. High profile and international support slots (Tool, Rammstein, Wolfmother, The Dillinger Escape Plan). National tours.

No manager. No booking agency. No professional promotion of any kind. Its time these things changed. After breakfast, these guys are gonne quit their day jobs and take on the World.

Osaka Punch har doing something right: The past 4 years have seen them play some of Australia’s biggest commercial festivals and sold out shows, coupled with extensive radio play on major stations in their home country, Scandinavia, France and Germany.

In the last months the band has toured throughout the UK promoting their debut release «Voodoo Love Machine» to critical acclaim. Building on this, two more tours covering France and Scandinavia is the next step.

KommentarerKjøp billetter her: