Cars & Calories + THEIR + Cheap Karma

27/11/2014 kl 21:15 @ Tollboden Burger Bordello

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

THEIR er en fersk og spennende pop-trio basert i hovedstaden, som nå slipper sin egenproduserte debutsingel gjennom Diamond Club. «The Door of the Unknown» ble denne uken premierespilt på P3, som første smakebit på hva vi har i vente fra gruppen. Musikalsk innlemmer THEIR lag med klang, vreng og trommesamples for å skape en sound som gir assosiasjoner til band som The XX og Daughter.

Hør «The Door Of The Unknown» her:
http://bit.ly/1tMq02I

CARS & CALORIES befinner seg, musikalsk sett, et sted midt mellom britisk stadion-rock og amerikansk dance-pop. De opererer med andre ord på kryss og tvers i musikalske landskap som så langt har tradisjon for å være et par varmegrader for hete for kalde Skandinavia. Den Oslo-baserte duoen ble spillelistet på NRK P3 med sin debutsingel «Runner-Up», og har det siste året vært å se som suppport for Donkeyboy, og som innslag på klubbkvelden Get Dancy!.

Se den nye musikkvideoen til «To The Extreme» her:
http://bit.ly/1whDftb

 

KRSby kom med denne omtalen av Cheap Karma nylig:

Bandet med røtter fra musikklinja på Vågsbygd videregående skole ble kåret til folkets favoritt på Sørveiv-programmet, og det er ingen tvil om at de fem gutta har store fans i byen.

Med lette, funky vers, rap-lignende samt til tider aggressiv vokal og mer rocka refreng, minner de om store band som Rage Against the Machine eller Red Hot Chili Peppers, og fredag kveld leverte de også et show som matchet dem.

Energi er det store stikkordet her. Hele gjengen gir alt de har og det smitter over til et ekstatisk publikum. Vokalist Martin Lie Bøe hopper til og med opp på baren og ut blant publikum. Det stråler ut at de digger å stå på scenen.

KommentarerKjøp billetter her: