Spidergawd til Aladdin Scene

11/02/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Vi åpner ny scene på Aladdin med et skikkelig brak når selveste supergruppen og spellemannsnominerte Spidergawd gjester TrashPop. Med medlemmer fra Motorpsycho, Cadillac, Moving Oohs og Hopalong Knut, vil Spidergawd gi oss energisk, heftig og intens rock av beste merke.

spidergawd-oyafestivalen-2014-890x389

Spidergawd er aktuell med nytt album som har høstet god kritikk fra media. «Det vrenger, pumper og peser fra heftige riff og gyngende jamsekvenser. Det låter grovkornet og autentisk» Terningkast 5, Dagbladet.

The Cheaters
Rocke-trioen The Cheaters vant spellemannsprisen for årets beste rockealbum i år! Bandet gav ut sitt debuttalbum i 2007 og har vært på flere Norges og Europa-turnéer. Nå skal de endelig fremføre sie heftige rockelåter på TrashPop-scenen!

the-cheaters-final-pressebilde-bw

Koil
Lokale Koil imponerte oss da de spilte hos TrashPop i høst, så vi gleder oss veldig til å høre dem igjen! Dette er en power-trio som spiller riffbasert og hardtslående rockemusikk. Publikum kan vente seg full trøkk, masse energi og et høyt lydnivå.

CC: 200/250
Med TrashRabatt: 150/200
(TrashRabatt: Kjøp rabattkort for 100,- og få 50,- avslag på vårens TrashPop-konserter. Rabattkort kan kjøpes i døra)

KommentarerKjøp billetter her: