Wango (Alternativ Rock) + StillWeRise

27/02/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

«Wango er et eksperimentelt rockeband fra Arendal med base i Oslo. Med dynamiske arrangementer, mørke tekster og et klangfylt lydlandskap, leverer bandet velbalanserte poplåter på bristepunktet mellom drivende rock, lo-fi og melankoli. Inspirert av artister som Beck, Arcade Fire, Radiohead, Air m.fl., tenker Wango lyd, harmonikk, form og komposisjon på en ukonvensjonell og alternativ måte. Trangen til å utforske og eksperimentere med sjangere og ulike musikalske uttrykk, resulterer i en intens underliggende nerve som gjennomsyrner bandets musikalske univers.

05 Money

Wango har tidligere spilt med Kristiansand Symfoniorkester, på Canal Street, Hovefestivalen, OverOslo, Sørveiv, Uka På Blindern m.m. De har også delt scener med bl.a. Kaizers Orchestra, Susanne Sundfør, Rumble In Rhodos og Heroes & Zeros. I 2013 gav de ut EPen ‘Elephant Nation'(2013), som genererte mye positiv oppmerksomhet – FVNs anmelder, Rune Slyngstad, hevdet at «Wango ruger på noe stort. Kanskje noe virkelig stort», og bandet fikk også anbefaling og radiospillinger av NRK P3. Denne våren/sommeren er Wango igjen aktuelle med album, og fredag 27. februar returnerer Wango til Trashpop for å slippe singelen ‘Electric Lung’.»

 

StillWeRise» er en nyoppstarta trio fra Kristiansand, som smelter sammen ulike sjangre. De lander på tunge beats med seige rytmer prega av hip hop, soul, og elektropop. Trioen beveger deg inn i et improvisert landskap, og tar deg med på en reise gjennom nye og uventede lydbilder.

StillWeRise

KommentarerKjøp billetter her: