Blomst(garage punk) + Slutface(pop-rock)

19/03/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Blomst

Så bli ikke lurt av et søtt bandnavn, de er ulver i fåreklær. Blomst gir ingen assosiasjoner til planter, de er et av Norges mest lovende punk-band!

Blomst har siden 2010 skaffet en stor fanskare gjennom å levere et av landets beste liveshow, og har delt scene med blant annet Motorpsycho og Kaizers Orchestra. Deres tre singler har blitt rost opp i skyene av media og vi gleder oss til å se dem på vår TrashPop-scene!

blomst11 blomst61

Slutface

Slutface er på straka vegen til Urørt-finalen. De har stått på vår scene før, og vi digger dem!

Slutface er skitten, indieskranglete pop-rock fra Stavanger. Som et sintere Wombats eller et mer funky Savages kombinerer de det fengende og dansbare fra britisk pop-rock og New-Wave med det upolerte og ærlige uttrykket til amerikansk vestkyst- garage. Legger man til det energiske live-uttrykket fylt av punk-attitude blir bandet den perfekte oppvarmingen til søndagens fylleangst.

 

ID:18

CC: 100/150

Med Rabattkort: 50/100 (kun dørsalg)

KommentarerKjøp billetter her: