Rebekka Falck releasekonsert

05/03/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

rebekka2

Release-konsert! Rebekka Falck gir ut ny singel og feirer dette med en stemningfull konsert på.. Frøken Falck er ei kunstnerisk singer/songwriter – sjel, inspirert av jazz, folk og natur. Gav ut sin første plate i 2012, under navnet Rifcah. Hun har gjort sitt inntog som lokalartist på Sørlandet, med sine mange intimkonserter på steder som Lauras, Hos Naboen, Haandverkeren, Apotekergården og Lindvedske. Nå strekker hun seg mot et enda større publikum. Frøken Falck opptrer i kvartett med Simen Bendiksen Svakevik på akustisk gitar, Mikkel Andreas Granrud på bass og Tobias Øymo Solbakk på cajon. Musikken er en ekte, personlig beskrivelse av livets gåter. En artist som elsker jord på føttene, blomster i håret og tårer i øynene. Bli med på en underlig reise i hennes musikalske, kunstneriske landskap. Alle vil la seg treffe av denne jenta!

 

Lytt på liveinnspilling en av publikums favoritter; «My room».

 

https://soundcloud.com/user560914866/my-room

KommentarerKjøp billetter her: