Ekkolodd (psykedelisk pop) + Dr. Crook’s Magic Playground (psych-rock)

11/04/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Ekkolodd

Spelegalskap og svart humor.

Bandet som introduserte det norske folk til «undervannspop», er no albumaktuelle med velprodusert orkesterpop med mørke, underfundige tekstar. På «Javel, Ravel?» kjem me lengre inn i vokalist Kim Morgan Morken sitt tekstunivers, som både omhandlar romantisering av å kvele nokon og om kvinnelege spelemaskinar i Fåvang. Frå undervannspop har bandet tatt sin særeigne sound til nye ytterpunkt, inspirert av filmmusikk, dataspel – og Ravel.

 

Dr. Crook’s Magic Playground

Dr. Crook’s Magic Playground er et psych-rock band som sammen begynte å øve i 2014. Musikken er en blanding av neo-psykedeliaen fra vår egen tid og 60-, 70- tallets pioneerers psykdeliarock. Neil Young, Country Joe and the Fish, Johnathan Wilson og Ty Segall er alle å regne som inspirasjonskilder.

Dr.Crook’s Magic Playground spilte sin debutkonsert på et fullt Landmark i oktober. senere har de fulgt med bandet Junk Machine som support i Bergen og på Samfundet i Trondheim. Med medlemmer fra Soul Beast, Forza og Junk Machine er tiden inne for å ta det tilbake noen år for å leke seg inn i psykedeliaens verden. vell møtt!

ID:18

CC: 100/150

Med Rabattkort: 50/100 (kun dørsalg)

KommentarerKjøp billetter her: