Hiawata! + Teeny Grownups (indiepop)

18/04/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Hiawata!

Hørte du på NRK P3 i høst? Da har du garantert hørt Hiawata! sin singel «Anyone»! Låta er fra deres siste album The Darkside, og ble kåret til den 19. beste låta i 2014 av Dagbladet. I april entrer de TrashPop sin scene, og vi gleder oss!

“Råere, eldre og bedre enn noensinne”, WIMP

«Det er bare å skru opp…for det er så fett», Ruben Gran, P3

“De gjør indiepop så brilliant, at man nesten ikke skulle tro det var mulig I 2014”, Totto Mjelde, P13

hiawata

 

Teeny Grownups

Teeny Grownups fra Stavanger startet i 2001 som et skranglete lofi-indiepop-prosjekt. De har holdt på i det små med bl.a. undergrunnsutgivelse i USA og en håndfull spillejobber i Stavanger, Bergen, Oslo, på Jæren og i Ryfylke. Med tiden har de vokst seg til å bli et velfungerende indierockband. Mange gjenkjenner deres inspirasjon fra 90-talls band som Pavement og Guided by Voices, men de henter også inspirasjon fra 60-tallets gitarpop, 70-tallets punkrock og 80-tallets skranglete indiepop.

SAMSUNG CSC

KommentarerKjøp billetter her: