Honningbarna og Razika + supp: Eldoradio @ Kick Scene

25/04/2015 kl 19:00 @ Kick Nattklubb & Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Bli med på en heidundranes turnéavslutning!

honning
Razika og Honningbarna legger ut på en felles norgesturné i februar og spiller over 30 konserter sammen før de avslutter på KICK Scene lørdag 25 april!.

Dørene åpner: 19.00

Konsertstart: 20.00

Idéen til turnéen kom da bandene spilte sammen på Love & Peace festivalen på Cuba sist vinter. Bandene er store fans av hverandre og uttrykker enorm glede over å kunne offentliggjøre denne turneen.

Razika og Honningbarna er to unike band i den norske musikkscenen og har fra hver sin kant av landet gjort seg bemerket de siste fem årene. Razika har blitt kjent for sin skapop med hits som ”Vondt i Hjertet”, ”Oslo” og ” Syndere i Sommersol”. Honningbarna på sin side spiller punkrock og kan vel sies å være en av Norges mest energiske liveband. Honningbarna har en rekke hits i sin katalog, som ”Fuck kunst (dans dans)”, ”Fri Palestina” og ”Borgerskapets utakknemlige sønner”.

Fellesnevneren for bandene er den spesielle kommunikasjonen og fellesskapet med publikum. Uten bandenes dedikerte fans og fantastiske spillesteder landet gjennom ville ikke en slik turné vært mulig. Nå skal band, fans og spillesteder brette opp ermene og jobbe mot det som skal bli årets beste fest i 2015.

Razika slipper nytt album den 26. januar og Honningbarna følger på 4 dager etterpå, den 30. januar.

KommentarerKjøp billetter her: