JNS + Tony Phokus + Simmy Man

30/04/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

JNS

JNS er godt kjent på musikkscenen i Kristiansand og har tidligere spilt mange konserter der. Han har spilt inn mye av debutalbumet sitt der i perioden han bodde i Kristiansand, og er et kjent fjes for mange. JNS er en rapper som alltid leverer en unik opplevelse live, og han har et band i ryggen på konsertene sine. Debutalbumet «Drømmen & Virkeligheten» er óg å finne på Spotify.
image002
Tony Phokus

Ung og ambisiøs rap-artist (20) ifra Kristiansand som enda er i etableringsfasen med en visjon om å nå ubegrenselige mål innenfor norsk og skandinavisk Rap/HipHop. Tony ønsker å sjarmere på Sørlandsdialekta si gjennom dype og kreative tekster for å endelig få satt dialekta si på kartet i norsk rap-musikk.

Simmy Man

Simmy Man fra Kristiansand spilte på Sørveiv 2014. Han beskriver musikken sin som hybrid-rap, hip-hop fra 90-tallet og frem til nå. Han er nå ute med singelen «Academics», og snart aktuell med plate.

KommentarerKjøp billetter her: