Kampen om Skral

02/05/2015 kl 19:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

trashpop+skralSkral Festival og Trashpop inviterer til «Kampen om Skral».

Spiller du i Norges feteste rockeband eller kanskje du har en stor singer/songwriter i magen? Kanskje har du og resten av teknovennene dine laget den neste store partylåta eller kanskje du er Norges svar på 50 Cent. Uansett så vil vi gjerne høre fra deg!

Trashpop i Kristiansand er regionens konsertarrangør Nr1, hvertfall når det kommer til hyppighet. Med konserter nesten hver uke gjennom hele året er dette en viktig helårsarrangør i regionen. Skral Festival og Trashpop slår seg sammen for anledningen og gir ett band eller artist muligheten til å vise seg frem for et stort publikum på årets festival.

En jury bestående av bookingansvarlig Madelen i Trashpop, Toffen fra Skral og Christer Falck kommer til å bedømme låtene som blir sendt inn. Derretter vil favorittene bli invitert ned til Kristiansand for å kjempe om en plass på Skral hvor også juryen får se bandene live.

– Jeg ser etter en artist eller gruppe som treffer meg midt i det kølsvarte hjertet mitt og i en battle vil alltid den beste vinne, sier jurymedlem Christer Falck og gleder seg til en god gammeldags battle i Kristiansand. Selve kampen finner sted på en av Trashpop sine scener 2. mai.

Påmelding:

Allerede nå kan folk sende inn låter på battle@skral.no, påmeldingsfristen er 10.april og vi ønsker at folk sender inn lenker til Soundcloud, Spotify eller YouTube. Ikke send lydfiler i eposten.

KommentarerKjøp billetter her: