Pony The Pirate

06/05/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Pony the pirate er tilbake!  20. februar slipper bandet to nye låter. 06. mai spiller de sin første konsert på Trashpop i Kristiansand på over 4 år. Stedet er Aladdin Scene.

Pony the Pirate

Den gangen.

Håkon Moslet, Thomas Seltzer, Christer Falck og Sigrid Hvidsten hadde enstemmig gitt urørtseieren til Pony thePirate, Jørgen Hegstad oppdaget “Norges nye pophelter” og piratene debuterte som 4.mest spilte norske band på radio. Det var i 2009. Siden fulgte hovedscenen på Hove, Øya, Quart og alt av norske festivaler. Dette er historien om et liv i Ford Transit, på norske veier og norsk radio.

 

Nåtiden.

Så flyttet piraten selv inn i skogen, rykter om dype konflikter. 8-mannsband blir til 3. Pony the Pirate har funnet tilbake til den magiske kjemien før Ford Transiten kom inn i bildet, fra tiden da musikk ble spilt inn i stua i Vennesla, mellom forbipasserende tog, på billig utstyr. Joakim Johannessen, Kristian Notland Harnes og Kurt Andrè Aase pustet liv i samarbeidet, det er tid for å nyte.

 

Fremtiden.

1. februar kommer to låter. Det kommer mer også, inspirasjonen er tilstede, livet er til tider ganske godt. Så kommer våren, da spiller de konserter.

KommentarerKjøp billetter her: