Kortreist: KELVIN (POP) + Cheap Karma (funkrock)

29/08/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

coverart2coverart2coverart2

Vi starter høstsesongen med TO av våre lokale yndlingsband!

Den drivende og uttrykksfulle musikken til KELVIN har allerede fått mye oppmerksomhet fra den norske musikkbransjen. Med sine særegne låter, svever de gjennom ulike musikalske universer og lander rett i publikums hjerter.

Bandet består av musikere fra hele Norge men har hovedbase i Kristiansand. Det har gjort musikken til noe helt eget, inspirert av en rekke av musikalske sjangre. KELVIN leverer et gjennomarrangert stykke kunst som gir et varig inntrykk, med fengende refreng og vakre, hjemsøkende melodier.

KELVIN har til nå sluppet singlen ”Strobelights” som fikk sin deby på P3 Ruben og senere hos DJ friendly. Låta ble listet på Wimp sin ”Norsk undergrunn” liste og i ”Norsk electronica” på spotify.

Denne sommeren spilte bandet inn en rekke nye låter i et av Norges gjeveste studioer; Ocean Sound Recordings, og har spilt en rekke konserter på profilerte festivaler som Sommerfesten på Giske, Fjellparkfestivalen og Slottsfjell. De varmet til og med opp for selveste ZZ Top foran 11000 mennesker i Polen.

CK

 

Cheap Karma
Det lokale funkrock-bandet leverer alltid en kraftpakke av et show! Med disse til å starte kvelden, blir det garantert god stemning helt fra start!

 

KommentarerKjøp billetter her: