Haust + Dark Times (punk)

17/09/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Haust

Haust har nettopp sluppet sitt fjerde album «Bodies» til strålende kritikker både i inn og utland. Deres opptreden på årets SXSW plasserte bandet på NPR.org sin «Pick of the day» liste og samarbeidet med samtidsdanserne i HAUS har virkelig satt Haust på kartet som et av Norges mest spennende band. Live er Vebjørn Møllberg Guttorsmgaard en eksplosjon og bak han står et blod-tight og feberdrømmende band som sørger for at galskapen blir komplett.

Haust_by_LarsPreus

Dark Times

Dark Times gav i fjor ut sitt kritikerroste og Spellemannsnominerte debut-album «Give» og ble umiddelbart booket til Trondheim Calling og Slottsfjellfestivalen. Tidligere har bandet turnert sammen med danskene i Iceage, blitt invitert med som «Special Guest» da Brode Dalle (The Distillers) la ut på sin første Europa-tur som soloartist og hyllet av Punkebibelen MAXIMUM ROCKNROLL. Det er tydelig at Dark Times brygger på noe helt spesielt og  turnèen med Haust blir bandets første grundige tur gjennom Norge.

Dark Times by Torgeir Nordbø2

KommentarerKjøp billetter her: