Seven Impale (progrock) + Koil (rock)

04/09/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Liker du prog? Da må du ikke gå glipp av denne konserten!

Seven Impale er et av Norges (vi tørr påstå verdens) mest lovende band innen progressiv rock. De er lyden av både fremtiden og fortiden med sin blanding av heavy rytmer, inspirert av Tool og Meshuggah, til den mer klassiske prog-rockstilen med King Crimson og Van der Graaf Generator. Blander du så inn en dose jazz-harmonier, improvisasjon, og imponerende instrumentferdigheter, har du Seven Impale sin særegne sound.

Vi gleder oss til å få besøk av disse ekstremt dyktige, unge musikerne fra Bergen!

Seven Impale plakat

Koil
Dette lokale bandet stjal showet da de varmet opp for Spidergawd i vår. Vi gleder oss til å se det eksplosive bandet igjen på TrashPop-scenen. Her blir det garantert full trøkk, masse energi og et høyt lydnivå.

KommentarerKjøp billetter her: