El Cuero (rock)

29/10/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

2. oktober 2015 slipper El Cuero sitt femte studioalbum “Souls Under Red Light”, noe som er en svært gledelig overraskelse, og denne gangen legges kortene åpent på bordet. Rufsete, vakkert og rått skildres opp- og nedturer, mellommenneskelige fiaskoer, angst, og et bandmannskap med kniven på strupen. Etter 2 år med jobbing er albumet «Souls Under Red Light» endelig her. Albumet er produsert av Bjarte Lund Rolland, bedre kjent som gitarist, låtskriver og primus motor i Kvelertak, og han beskriver resultatet slik: ”Vi har rett og slett laget en utrolig bra plate vi har all grunn til å være stolt av. En sonisk triumf .”

I løpet av 10 hektiske junidager ble El Cueros nye album spilt inn i Oslo Klang Studio. Før innspillingen ble det inngått én eneste pakt mellom produsent og band: Alt som høres på plata skal skje live, der og da, øyeblikkets kunst! Det vil si, ingen fiksing og triksing, ingenmaskinell puls, ingen pålegg av andre instrumenter. Bare lyden av 4 musikere og deres kjærlighet til musikken sin.

EL CUERO

KommentarerKjøp billetter her: