Indigorado (folk/pop) + Son of Swayze (indie)

14/10/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Den norsksvenske duoen Indigorado utga debutsinglene «Please» i mars og har turnert i Sverige, Spania, England (to ganger) og vant også en festivalaudition til Working Class Hero-festivalen i Drammen. Alt dette i løpet av det siste året. Deres musikk beveger seg i landskapet mellom folk, singer/songwriter og world og har blitt beskrevet som både lavmeldt og intens med assosiasjoner til Eva Cassidy, Brandi Carlile og Florence + The Machine.

Indigorado, photo Asia Pracz 16

Son of Swayze lager musikk som strekker seg over et bredt register innenfor indiefolk- og singersongwriter-landskapet. Musikken har et moderne uttrykk, med innflytelse fra flere epoker innen popmusikken. Bob Dylan, Simon & Garfunkel, og de mer moderne Bon Iver, er noen av inspirasjonskildene, og kan gjenkjennes i lydbildet. Målet er å skape musikk som formidler følelser, og som kan treffe lytteren der hvor ord ikke alltid strekker til.

SOS pressfull

KommentarerKjøp billetter her: