Pre-release: Rendezvous Point (progmetal) supp: Arkentype

01/10/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Vi er så heldige å få være vertskap når et av Sørlandets mest lovende progmetal-band holder sin pre-releasekonsert på debutalbumet ”Solar Storm”.

Band1

Ventetiden har vært lang, og forventingene er store til Rendezvous Point sitt debutalbum. Derfor blir dette en skikkelig festkveld hvor tunge rytmer, episke lydlandskaper og avanserte riff står i fokus. Vi garanterer at du vil la deg fortrylle av bandets tekniske ferdigheter, i tillegg til deres imponerende liveshow.

Dagen etter de har vært hos oss, reiser bandet videre på en omfattende Europaturné sammen med Leprous og Sphere. Dette må du få med deg.

Hør singelen «Wasteland» her

Arkentype
Det hardtslående og lovende progmetalbandet Akentype blir også å se på scenen denne kvelden. De imponerte stort da de spilte hos oss i vår, og vi gleder oss til å se dem igjen.

Arkentype er et rykende ferskt prog-metal band fra Sør-Norge. Bandet består av fire ambisiøse musikere som leker med elementer fra symfonisk og elektronisk musikk i et spennende, moderne uttrykk. Med tunge, intrikate rytmer og et rikt melodiøst spekter er er Arkentype sin sound noe både harbarka metallfolk og mann i gata kan like.

Se musikkvideoen til deres singel «Ashes and Dirt» her:

KommentarerKjøp billetter her:


Comments

  1. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    STOP! STOP! STOP!

    Here can you buy «Slimex» name at a decent price!!!

    Take my personalized promo code discount ( ss-1494 )

    Slimex: »CLICK HERE ( https://www.facebook.com/Krisrednorthball1983-1185973328110269/app/190322544333196/?ref=page_internal )