Arif (hip-hop)

15/10/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

I høst kommer Norges nye hip hop-geni til TrashPop!

_dsc0333

Oppmerksomheten rundt Arif (tidligere kjent som Phil T. Rich) utmerket seg etter hans EP debututgivelse «Kom, Så, Tok, Færdiih» i august 2012, hvor Arif demonstrerte sin usedvanlig lekent og kompromissløse stil av rap.

I kjølvannet av den kritikerroste EP’en og sammen med den nasjonale hitten «Gal», ble Arif i 2013 kåret til årets Urørt. Dette var en prestigeful anerkjennelse for den nye, selvstendige kunstneren. Etter hans opptreden under den norske musikkfestivalen

by:Larm, ble Arif hyllet som en stigende stjerne av VG, P3, Dagbladet og Aftenposten. Dette banet vei for en karriere i riktig retning når det store plateselskapet EMI / Warner Music Group signerte Arif tidlig i 2013. Han slapp sin godt mottatt EP «Aldri & Alltid» i høsten samme år, men som hadde et mer mørkt og alvorlig tema enn hans debututgivelse.

Arif sin musikk og imponerende, energiske liveopptredener, kombinert med hans karismatiske utseende, har bidratt til at hans navn pryder flere av de norske festival

lineupene i sommer. Han har egen t-skjorte kolleksjon sammen med Varner-Gruppen, samt flere radio- og TV-opptredener, blant annet en gjesterolle i TV-showet «Helt Perfekt» med komiker Thomas Giertsen.

Tidlig i 2014 signerte Arif en avtale med Nora Collective, som arbeider for å fremme ambisiøse, tallentfulle entertainere til å nå sitt fulle potensial innen musikk og

underholdning. Helt siden sommeren 2014 da han sapp singelen «Lowkey» har han prydet landets radio med de største urbane hits. I januar 2015 kom han med «Kanke Gi Opp» etterfulgt av den første singelen fra debutalbumet «HighEnd / Asfalt» ft. Magnus Eliassen. – «Sulten».

KommentarerKjøp billetter her: