Dråpe (pop)

26/11/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Dråpe har etablert seg som et av landets mest spennende unge band helt siden den kritikerroste “Dråpe EP” ble utgitt i 2011. Debutalbumet “Canicular Days” kom i 2013, ble foreslått som “årets debutalbum” av Dagbladet og kalt en “euforisk oppvåkning” av Adresseavisen. Bandet fulgte opp utgivelsen med festivaljobber på Roskilde, Slottsfjell, Hove, Øyafestivalen, Reeperbahn Festival, SXSW og M for Montreal. Nå, to år senere, er Dråpe klare for neste steg.

Dråpe 2015

Med nytt album rett rundt hjørnet, særdeles god tilbakemelding på sommersingelen «Pie In The Sky», gnistrende konsertform vist på vårens intimturné og nå sist på Øyfestivalens klubbdag så er det et Dråpe i svært god fasong vi har med å gjøre.

«Pie in the Sky», første singel, er et tydelig bevis på hvor mye Dråpe har utviklet seg de siste årene. «Pie in the Sky» er en sang om «å leve litt i fornektelse og ikke orke å ha et nøktern syn på livet, men heller leve i en naiv boble», ifølge vokalist Ketil Myhre som også kan fortelle at han like før vokalinnspilling på denne sangen falt ned fra verandaen sin hjemme og måtte gjennomføre syngingen med to brukne ribbein.

«Pie In The Sky» har markert seg i utlandet og spesielt i England hvor de viktigste musikkmagasinene har omfavnet låta og gitt den en varm, god klem.

Sjekk de ut på Facebook

KommentarerKjøp billetter her: