Dunderbeist + Ribozyme (metal)

12/11/2015 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Sebastian Ludvigsen_221_14_dunderbeist_053_print

Dunderbeist har med flere turneer, godt over hundre konserter og sitt gode image både på plate og live fått et solid rykte for å være et av de beste livebanda i Norge. De har spilt på større norske festivaler som by:Larm, Øyafestivalen og Inferno Metal Festival samt varmet opp for internasjonalt store artistar som Korn. Bandet har vært veldig aktive live siden forrige album. De fikk snart etter siste utgivelse bookingkontrakt med ICS Bookings/Seaside Touring. De har nå turnert med Fear Factory og Devin Townsend Project i Europa, blitt hentet inn som direct support for Der W etter stor livesukksess i Tyskland, og blitt booket til prestisjefestivaler som Wacken Open Air (Tyskland) og Graspop (Belgia), hvor de spilte for over 5000 publikum på begge festivalene.

KommentarerKjøp billetter her: