Punk-O-Mama’s Travelling Circus

29/01/2016 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

En helaften med punk på Aladdin Scene!

12250152_1513270972300631_2003450558342709411_n (2)

PAPPASAFT

Pappasaft er en sterkt nedadstormende trio på den norske punk-scenen. Med sin såkalte Gla’Core har den snaue kvartetten spredd edder og gammen over det ganske land siden sin brutale fødsel og dåp på Buran i Trondheim, 2010. Siden de dager har bandet har spilt med alt fra Oslo Ess til Warlocks, fra den tyske landsbygda i sør til Tromsø i nord.

«Alt i alt leverte et av landets mest lovende punkband en meget solid konsert, og dette er absolutt et band å se opp for» – Eternal Terror.

Raske, melodiske låter som tematisk svinger schizofrent mellom sleivspark mot høyresida og rablende fjas; «det er som å høre NOFX på norsk» sa Gaffa og ga terningkast 4 til albumet “Kapitalistepop” (2014). Med to album og en skamløs bråte konserter i sekken er Pappasaft blitt en garva forkynner av det de selv kaller Gla’Core; servert rett fra det som er igjen av levra. Det er ærlig, det er fort og med et smil fra øre til øre – for både band og publikum

http://open.spotify.com/artist/1ojWhIWsOzCEp8tzLUfhQp

FORGETABOUTIT

Forgetaboutit er et pønkrockband fra Oslo/Kristiansand.

Forgetaboutit har i 2015 spilt en rekke konserter med band som Hold Fast, Still Shaking og Pappasaft. De spilte i juni inn det som blir deres debut EP, i Bergen hos Tinnitus recordings, med den eminente Esteban Munoz fra
Social Suicide, Tiradez, Gdtmz, bak spakene. Bergen lydstudio sin velkjente Daggr (Blood Command, Frk.Fryd) står for mix og mastring. Utgivelsesdato er snart klart og det ryktes at dette er good shit!

Forgetaboutit er pønkrock med ninjariff, korpstrommer og catchy refreng. De vil finne likesinnede via musikken og håper på å se deg i piten foran scenen. Slipp deg løs, skrik og dans med Forgetaboutit neste gang de spiller!

https://play.spotify.com/album/0CcTn6vedw0AQM6gbR1p2p

STILL SHAKING

Still Shaking spiller melodisk skatepunk med catchy sing-alongs og vokalharmonier som om de skulle vært snytt ut av California på 90-tallet.

Bandet holder til i byen mellom de syv fjell, og så verdens lys i 2011. Still Shaking har vært support for bl.a Marky Ramone og Fat Wreck-bandet Dead to Me, begge inspirasjoner for bandet, samt spilt med lokale helter som Social Suicide, Jeroan Drive, Mollygogo, Goldenboy, Of Grace and Hatred, Bits Between, Korrupt, Pappasaft, Freddy Caused Pain ++. Bandet var support for Social Suicide på en Europaturné sommeren 2013. Like etter startet de innspillingen av sitt første album hos Dag Erik Nygård (Blood Command, Frk. Fryd, Jeroan Drive).

Den første singelen «B.D.I.Y», en sang om det lokale punk- og hardcoremiljøet i Bergen, fra det kommende albumet ble sluppet i mars 2014 og ble P3 Ukens Urørt uke 24[1]. P3 Urørt mener: «Still Shaking slår et slag for den gode gamle amerikanske collegepunken. Med et refreng som virkelig sitter møter lyden av 90-tallet nåtidas Bergen i den energifylte hyllesten “BDIY”. Fram med skateboardet, dette er poppunk skreddersydd for sommeren.»

https://play.spotify.com/artist/77DyhK1lpB2Kmx44rsQyhz

http://p3.no/musikk/bringer-punkarven-videre/

KommentarerKjøp billetter her: