Tommy Marman (pop)

26/02/2016 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden
I sitt eget lydunivers utfordrer Tommy Marman dynamikkens ytterpunkter.
 
”Dette er ekspressiv pop!” Med sterk identitet skildrer han tekstlige bilder basert på eget liv med en særegen nerve. Fra melankoli til eufori spenner låtene og stemmen hans seg over et stort register. Der teksten er selve kjernen i prosjektet og avgjør hvordan produksjonene kles opp i et organisk og elektronisk tidløst lydbilde.
 
I over tre år har han jobbet i studio sammen med sitt eminente band, for å kunne gi deg en helt genuin musikkopplevelse. Og til våren skjer det; da slippes Tommy Marmans første singel, som er produsert av han selv, mikset av Christer-André Cederberg (Cederberg Studios) og mastret av Chris Sansom (Propeller Mastering).Poster ll

KommentarerKjøp billetter her: