Bendik + Oakland Rain (pop)

31/03/2016 kl 21:00 @ Aladdin SScene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Sterke kontraster har fulgt Silje Halstensen siden hun startet Bendik i 2008. Det er en jente med en gutts navn. Lydbildet drives av få musikere, men låter som et orkester. Det er såre tekster som møter faste hjerteslag.

Bendik utviklet seg mens Silje var musikkteknologi-student ved NTNU i Trondheim, og prosjektet fikk for alvor oppmerksomhet etter å vært en av finalistene i Urørtfinalen på NRK P3 i 2011. Året etter ble debutalbumet «Drømmen Gjør Meg Ingenting» sluppet til strålende kritikker. DN skrev blant annet at «Bendik har laget et imponerende førstealbum. Det er stor musikk i flere betydninger av ordet. Musikk du lengter etter å høre live. Eller på høyt volum i dine beste øretelefoner».

Nå slippes hennes tredje album «Fortid»SS_Bendik-000704, og hun legger ut på Norgesturné. Turnéen går innom Kristiansand og TrashPop 31. mars.

KommentarerKjøp billetter her: