MK’s Marvellous Medicine

14/04/2016 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

MK’ Marvellous Medicine er en groovy trio! Med sine røtter i bluesrocken er dette band som spiller med stor spilleglede.

Bergens Avisen har allerede nevnt det gode ryktet bandet har som liveband, og anmelderen fra musikknyheter har omtalt trioen som et av hans favorittband.

Det er selvsagt solisten selv, Marie Kristin Dale, som er midtpunktet i MK’s Marvellous Medicine. Hennes ferdigheter som gitarist er alene gode nok til å skape en karriere. Legg til hennes soul inspirerte sang, hennes øre for komposisjon og arrangement, så har du supertalentet fra Bergen som allerede har blitt omtalt som en kommende stjerne.

MK er imidlertid ikke alene.  Fast makker på trommer er «lokomotivet»fra Haugesund, Felix N Rudi. På bass  finner vi Ålesunderen Stian Brungot, en av de unge musikerne som har markert seg i musikkbyen Bergen.

Ryktet om Marie Kristin og trioen spredte seg raskt, og snart spilte de supportjobber, konserter og festivaler rundt omkring i landet. Den friske miksen av bluesete gitar, soulinspirert sang og  rock’n’roll slo an. Bluesrocken er tilbake, ny frisk og vital!

MKsMM-albumforside-1024x1024

KommentarerKjøp billetter her: