Ondt Blod + RISE ABOVE @ Onkel Aksel

28/04/2016 kl 21:00 @ Onkel Aksel - Musikkbistro

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Ondt Blod

Ondt Blod kom ut av intet og knuste seg inn på den norske rockescenen i 2013. Med breibeint hardcore, varme refrenger og iskaldt råskap har bandet både oppnådd P3-listing og et rykte som sceneknusere i undergrunns-Norge. Etter to EP-er og singlene ”Frykt og Avsky”, ”Hvit Støy”, ”Nye Lydspor” og ”Symbola” er Ondt Blod endelig klar med sitt etterlengtede debutalbum ”Finnmark”.

”Finnmark” er en hyllest av et fylke på toppen av volds og selvmordsstatistikker, en livsbejaende langfinger til alt sør for Saltfjellet pakket inn i harde gitarer og desperat vokal. Fra hardcorebangere som ”9900 Sodoma” til groovy rockelåter med allsangvennlige refrenger som ”Nye Lydspor” er det et gjennomgående driv, meloditeft og spilleglede, som få andre evner å levere i den lille klubben omtalt som musikknorge. Albumet er produsert av Yngve Andersen (Blood Command, Frk. Fryd, Hold Fast, Fasit) og Ariel Joshua Sivertsen (Cazadores, The Wolves), og ble spilt inn på Kysten studio i Tromsø.

Ondt Blod pressebilde 2016

RISE ABOVE

RISE ABOVE er hardcore punk-band fra Kristiansand.

Bandet har flere ganger blitt uttalt som noe av det mest lovende Sørlandet har å by på. Dette er hardcore punk slik det skal være – kort prosess, tungt og rett i trynet. RISE ABOVE har ellers rasert den sørlandske kyststripa med en scenepersonlighet få andre klarer å stable på beina.

Yngve fra Heavymetal.no skrev etter en konsert med RISE ABOVE 2015 «RISE ABOVE var veldig bra live! De trøkka og slåss kraftig bra, følelsen av å bli truffet av noe er absolutt en forklaring på opplevelsen»

 

KommentarerKjøp billetter her: