Shan + Son of Swayze

06/05/2016 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

SHAN

SHAN oppstod tidlig i 2014 og fra starten av var det en enighet om kvalitet fremfor kvantitet. Etter et år på øvingsrommet hadde de funnet sitt uttrykk. En felles ambisjon om å komponere musikken kollektivt ble etter hvert blitt grobunn for et egenartet repertoar, tydelig preget av hver enkelt av medlemmenes personlige uttrykk og kvaliteter.

Det er ikke lenge siden SHAN tok sitt første steg ut i verden, og har på den tiden allerede gjort svært godt inntrykk. I 2015 spilte de sin debutkonsert som oppvarming for Fay Wildhagen, og nå har bandet sikret seg plass på hovedscenen under Fjellparkfestivalen etter å ha begeistret dommerene under årets Fjellparkuttak i Flekkefjord.

Ryktet om bandet sprer seg raskt og 6. mai spiller SHAN sin første konsert som headliner! De fem musikerne ønsker å gi publikum solide og grenseoverskridende musikkopplevelser, og være et overbevisende liveband. Kom på konsert!

shan_trashpop

Illustrasjon: Simen Løvgren

 

Son of Swayze

Son of Swayze lager musikk som strekker seg over et bredt register innenfor indiefolk- og singersongwriter-landskapet. Musikken har et moderne uttrykk, med innflytelse fra flere epoker innen popmusikken. Bob Dylan, Simon & Garfunkel, og de mer moderne Bon Iver, er noen av inspirasjonskildene, og kan gjenkjennes i lydbildet. Målet er å skape musikk som formidler følelser, og som kan treffe lytteren der hvor ord ikke alltid strekker til.

SOS pressfull

KommentarerKjøp billetter her: