Sommerkickoff med Cheap Karma!

24/06/2016 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Fra funkrytmer til hiphopinspirerte beats. Riff tilslørt med støy og psykedeliske atmosfærer. Basslinjer som drar deg ut på kanten av setet, samtidig som de får deg så laidback at du tipper bakover på stolen. En crisp og crunchy vokal som snerrer etter strupen i en pakke med et hardt, harmonisk og moderne uttrykk. Du soner ut, de soner inn. Det er Cheap Karma!

Tidligere har bandet gitt ut EP’en «Superfunk»  som fikk blant annet 8/10 av NRK Sørlandet, spilt 80+ konserter fra Danmark til Trondheim, høstet lovord og gode anmeldelser for sine ville liveshows og blitt plukket ut av et musikkpanel til ett av de mest lovende bandene fra Vest Agder.

Nå er bandet snart klare med en ny EP spilt inn i England, hvor de har forent krefter med den store britiske produsenten Paul Reeve (Muse, Razorlight, Supergrass). Det ligger mye spenning rundt den nye EP’en og vil du se Cheap Karma live i Kristiansand før i September, er det denne konserten du må gå på!

Cheap Karma_pressebilde2

KommentarerKjøp billetter her: