VIAN

26/08/2016 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

VIAN er et Kristiansand-basert band, frontet av vokalist og låtskriver Elisabet Mjanger, samt produsent og bassist Vegard Kummen. Med bandmedlemmenes ulike bakgrunner skapes et uttrykk som henter inspirasjon fra mange forskjellige sjangere, og som er vanskelig å plassere under en enkelt sjangerdefinisjon. Ved å blande det organiske med det syntetiske og elektroniske, og strukturer og harmonikk fra flere sjangere, dannes det uttrykket som VIAN ønsker. Musikken er innovativ, sfærisk og nær med et vakkert og tidløst lydbilde.

5. februar 2016 ble singelen «Gå Der Vinden Blåser» sluppet på alle tilgjengelige strømmetjenester, og havnet blant annet på Buzz-lista til Norsk På Spotify.

https://www.youtube.com/watch?v=KzyXLP2a6-c

Oktober 2016 slippes musikk i sammenheng med en to-ukers turné.

pressebilde VIAN

KommentarerKjøp billetter her: