Västerbron

09/09/2016 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Västerbron ble grunnlagt i 2013 i Fruängen av tre stockholmere og en helsingborger (som tror det er Øresundsbroen navnet refererer til). Västerbron ser seg som et poporkester med sin sjel i punken, sitt hjerte i 90-tallets indie, og sin hjerne i en slags Skånsk emo.

Siden debutalbumet «Idiotologi» (2014), har de turnert mye i Sverige, Norge og Danmark. De har spilt konserter på blant annet by:Larm, Umeå Open, This is Hultsfred og Manifest Awards og spilt med band som Bob hund, Honningbarna og Hurula.

Västerbron er nå et av Sveriges beste og mest energiske live-band, og i april 2016 slapp de sitt andre album «Till vilket pris som helst».  I september kommer til på besøk til Kristiansand og TrashPop for å spille den deilige musikken sin for oss!

Vasterbron-2015_foto-Liselott-Lindberg-LiveNews_1-1-2

KommentarerKjøp billetter her: