Årabrot @ Teateret

19/10/2016 kl 20:00 @ Teateret, Biscenen

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

«Cocks and Crosses» – filmvisning og full konsert med ÅRABROT

Årabrot har vært en outsider i den norske musikkbransjen siden oppstarten i 2001. I begynnelsen ble bandet uglesett og ignorert både av pressen og den etablerte black-metal bevegelsen i landet, men har siden den tid sakte, men sikkert bygget seg et rykte blant europeiske musikkfans som et vågalt og kompromissløst live band. I 2016 er Årabrot et av Europas definerende undergrunnsband.

Nå kommer de til Kristiansand for å tilby en kveld helt utenom det vanlige!

«Cocks and Crosses» er filmen om vokalist Kjetil Nernes, fra han får beskjed om at han har dødelig strupekreft, til han gifter seg med Karin Park og turnerer og spiller inn plate i USA. Filmen er regissert av Kristiansanderen André Løyning og har mottatt fantastiske kritikker etter premieren på Den norske filmfestivalen i Haugesund tidligere i sommer. Kristiansandspublikummet er det første som får oppleve filmen etter filmfestivalen.

Det er også en ære samme kveld å kunne tilby åpningen av Årabrots Norgesturné i Kristiansand. Turnéen går over det ganske land i support for deres svært kritikerroste utgivelse «The Gospel». Konserten arrangeres på Teateret av TrashPop, som vil teste ut byggets fasiliteter før man muligens flytter konsertforeningens permanente drift dit.

Program:

19.00: Filmvisning «Cocks and Crosses» (Kristiansand kino)
20.30: Mingling og Q&A (Teateret, Foajéen)
21.00: Konsert med Årabrot (Teateret, Biscenen)
22.30: Afterparty, DJ-sett v/ Karin Park og André Løyning (Teateret, Foajéen)

BILLETTER:

Kun film (kr 100,-):
Film, Q&A og konsert (kr 275,-):
Kun konsert (kr 150,-): Kjøp billetter her!

Kvelden arrangeres av Teateret i samarbeid med Kristiansand kino og TrashPop

 

Arabrot_by_OlleLundin

KommentarerKjøp billetter her: