Fervent Mind

06/10/2016 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden
Fervent Mind er et Oslo-basert band som oppstod høsten 2014. Med en god fot i progressiv rock utforsker bandet også elementer fra alternativ pop, støy, sampling og improvisasjon. Musikken beveger seg mellom rene klanger, tunge riff, melodiske partier og teksturlandskap. Sterke og som oftest melankolske tekster står i fokus på lik linje med det musikalske.
Musikken og tekstene er komponert av bandleder og vokalist Live Sollid Schulerud, som har tatt inspirasjon fra blant annet Porcupine Tree, Susanne Sundfør, Massive Attack og Radiohead. Bandets medlemmer har erfaring fra både pop, rock, blues, jazz og improvisasjonsmusikk, noe som gir soundet et upolert preg.
Skjermbilde 2016-02-15 kl. 22.54.44
ID: 18 år
CC: 150
Med Trashkort: 100
 
Trashkort gir deg 50 kr i rabatt på hver og én av høstens konserter. Kortet er personlig, kjøpes på nett eller i døra på alle våre konserter.

KommentarerKjøp billetter her: