Feedback

03/12/2016 kl 20:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Feedback er et kompetansehevingsprosjekt i samarbeid med SØRF og Trashpop. Deltagerene spiller en showcase på 20 minutter hver, og får senere en tilbakemelding i enerom fra profesjonelle musikere og aktører fra musikkbransjen.

Mentorene under Feedback vil være Christopher Wareing fra ACT entertainment, Nils Jørgen Nilsen (Honningbarna), og Marie Moe (Razika).

Konserten er åpen for publikum.

Påmeldingsfrist; 27.11.2016
Artister fra begge Agder-fylkene kan søke om å få spille:
https://sorf.wufoo.com/forms/qlbfsgy1mwx6c9/

CC: 50,-
Aldersgrense: 18 år eller med verge

 

Første band ut er Oakland Rain!

To 20 år gamle tvillingsøstre. To samfunnsengasjerte rødtopper. To låtskrivere. Med fargerike lyriske bilder, mystiske klang- mønstre og inspirasjon tilbake til et ærlig og kritisk roots- preg, baner Oakland Rain sin egen vei inn i pop- sjangeren. Klare melodier tar tydelig sin plass i et lydbilde ellers preget av Norden. Det siste året har bestått av hyppig turnering i Europa og USA, radio- debut i Storbritannia og USA, samt plass på Fædrelandsvennens liste over artister å følge med på fremover. Avisen omtalte bandets debut- EP som en sensasjon, og med en aktiv festivalsommer i 2015, uttalte Skral Festival at bandet har kommet for å bli.

Søstrene har meget like tanker rundt å uttrykke seg musikalsk, og dette markeres tydelig gjennom både låtskriving og harmonisering. Som unge voksne i et samfunn med forandring i høyt tempo, er duoen opptatt av å skrive om temaer som går utover egen sfære og identitet. Bandet har et bankende hjerte for natur i sin rene form, og de ønsker å minne jevnaldrende på at det å søke perfeksjon gjennom å følge press, sjelden resulterer i en sterk og selvstendig tankegang. Duoen har et tydelig fokus på å formidle at de synes det er kult med integritet, selvrespekt og hardt arbeid. 

Oakland Rain har huset store norske festivaler som Palmesus, Skral, Trondheim Calling og Sørveiv. De har stått på samme scener som Kygo, Honningbarna og AURORA, og har varmet opp for blant andre Gabrielle, Lissie (USA), Jonas Alaska, Bjørn Eidsvåg, Monica Heldal og Moddi. Bandets debutalbum slippes i 2017. 

vol_2_or001

KommentarerKjøp billetter her: