Friendship

09/12/2016 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden
Tre unge menn utgjør powertrioen Friendship, der trommisen har lead vokal. Gruppa startet i 2011 og har allerede tilbragt utallige timer i svette bandbiler langs veier i Skandinavia og Tyskland, samt innestengte øvingsrom. Siden starten har bandet spilt på alt i fra større scener som Rockefeller i Oslo, og vært på turné i Tyskland med sju konserter på sju dager.
 
Friendship er et hardtarbeidende rockeband med fire føtter i den gamle musikken og to i den moderne.
 
Oktober 2014 lanserte bandet sin debutplate. Skiva har en interessant bredde med spennende dynamiske låter, forførende jamming og rockelåter du vil høre igjen og igjen. Resultatet er tight, groovy og sexy!
friendship
 
ID: 18 år
CC: 150
Med Trashkort: 100
 
Trashkort gir deg 50 kr i rabatt på hver og én av høstens konserter. Kortet er personlig, kjøpes på nett eller i døra på alle våre konserter.

KommentarerKjøp billetter her: